Autor: Sigrid Sõrmus • 9. juuni 2022

Riho Terras: põllumees saab aru, et vilja ei vea rongi, veoauto ega lennukiga

„Odessa sadam on Ukraina peamine ekspordisõlmpunkt ja täna on see sadam kinni. Põllumehed saavad aru, et vilja ei saa vedada rongi, veoauto või lennukiga - ainult mööda vett,“ rääkis Euroopa Parlamendi liige ning põllumajanduskomisjoni asendusliige Riho Terras.
Euroopa Parlamendi liige Riho Terras 3. juunil Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja korraldatud Põllumajanduse ärifoorumil.
Foto: EPKK

Põllumajanduse väljakutsed praeguses julgeolekuolukorras

3. juunil toimus Tartus Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja korraldatud Põllumajanduse ärifoorum, mille läbivaks teemaks oli uus reaalsus majanduses. Euroopa Parlamendi liige Riho Terras kõneles ärifoorumil huvilistele sellest, kuidas mõjutab praegune julgeolekuolukord põllumajandust meil ja mujal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960