• 22.06.22, 14:30

Ülipopulaarne grilljuust - kuidas seda valmistada?

Suveõhtute peolauale on liha ja kala kõrvale leidnud kindla koha ka grilljuust. Grilljuust on muutunud maailmas väga populaarseks, sest valmib ülikiirelt ja on hea vaheldus lihale.
Viimastel aastatel on grilljuust üha populaarsemaks muutunud.
  • Viimastel aastatel on grilljuust üha populaarsemaks muutunud.
  • Foto: Pexels
Nõo Lihatööstuse tootearenduse meeskonna BBQ Symphony grillmeister Rain Käärst jagab soovitusi grilljuustuga salatite valmistamiseks.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.05.25, 11:03
Kevad 2025: talivili on jõuline, suvirapsi osakaal kasvab, väetise kulunormid on muutuses
2025. aasta kevad on toonud põldudele positiivse pildi: taliviljad on hästi talvitunud ning taimed on tugevad, hoitud ja toidetud. Ilmastik on kevadel olnud küll heitlik, kuid üldpilt on lootustandev. Linas Agro agronoomiaeksperdi Mart Toomsalu sõnul on rõõm tõdeda, et põllumehed ei ole sellel kevadel lämmastikväetisega kokku hoidnud, mis omakorda kajastub taimede heas seisukorras.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele