Autor: Põllumajandus.ee • 22. juuni 2022

Ülipopulaarne grilljuust - kuidas seda valmistada?

Suveõhtute peolauale on liha ja kala kõrvale leidnud kindla koha ka grilljuust. Grilljuust on muutunud maailmas väga populaarseks, sest valmib ülikiirelt ja on hea vaheldus lihale.
Viimastel aastatel on grilljuust üha populaarsemaks muutunud.
Foto: Pexels

Nõo Lihatööstuse tootearenduse meeskonna BBQ Symphony grillmeister Rain Käärst jagab soovitusi grilljuustuga salatite valmistamiseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960