• 03.08.22, 09:57

Toidutööstuses on tublidest spetsialistidest krooniline puudus

Kohalik toidutööstus otsib koos koolidega lahendust, et leevendada heade spetsialistide põuda ja tagada kodumaise toidutootmise edu.
Toidutööstused peavad kõvasti pingutama, et kindlustada kohaliku toidu tootmise edu ka tulevikus.
  • Toidutööstused peavad kõvasti pingutama, et kindlustada kohaliku toidu tootmise edu ka tulevikus.
  • Foto: Sigrid Sõrmus
„Toidutööstuses on tublidest spetsialistidest – tehnikutest ja tehnoloogidest – krooniline puudus,“ kinnitas eelmisel aastal Eesti parimaks pereettevõtteks valitud Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.25, 11:52
Olukorrast väetiseturul ja sügisväetamine Veeseaduse vaates
Jälle on üks hooaeg lõppemas ning 2025. aasta saagid on peagi salves. Aasta oli meil taas keeruline, oma jahedate ilmade ja rohkete sademetega, nagu tavaliselt – põllumajanduses ei hakka kunagi igav.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele