• 03.08.22, 09:57

Toidutööstuses on tublidest spetsialistidest krooniline puudus

Kohalik toidutööstus otsib koos koolidega lahendust, et leevendada heade spetsialistide põuda ja tagada kodumaise toidutootmise edu.
Toidutööstused peavad kõvasti pingutama, et kindlustada kohaliku toidu tootmise edu ka tulevikus.
  • Toidutööstused peavad kõvasti pingutama, et kindlustada kohaliku toidu tootmise edu ka tulevikus.
  • Foto: Sigrid Sõrmus
„Toidutööstuses on tublidest spetsialistidest – tehnikutest ja tehnoloogidest – krooniline puudus,“ kinnitas eelmisel aastal Eesti parimaks pereettevõtteks valitud Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 25.06.25, 13:37
A.Tammel AS alustas FARESIN elektriliste ja tava-teleskooplaadurite maaletoomist
Faresin Industries S.p.A., mille peakontor asub Breganzes (VI), projekteerib, toodab ja turustab loomakasvatussektori söödamiksereid ning neile vajalikku ratsioonianalüüsi tarkvara, samuti põllumajandus-, tööstus- ja ehitusrakenduste teleskoopkäitlejaid. Praeguse presidendi Sante Faresini poolt 1973. aastal asutatud ettevõte ühendab tugeva perejuhtimise traditsiooni rahvusvahelise kontserni dünaamilisusega, mis tegutseb ülemaailmselt laialdase tütarettevõtete, edasimüüjate ja edasimüüjate võrgustiku kaudu. 2023. aastal tähistas ettevõte oma 50. juubelit.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele