Autor: Põllumajandus.ee • 9. august 2022

Oodatakse osalema Euroopa mesindusauhinna konkursile

Avatud on Euroopa mesindusauhind 2022. aasta taotlusvoor! Euroopa Maaomanike Organisatsioon (ELO) ja Euroopa Põllumajandusmasinate Tööstuse Assotsiatsioon (CEMA) kutsuvad esitama oma projekti 9. septembriks 2022.
Foto: Unsplash

Alates 2014. aastast on Bee Award pühendunud ühiste lahenduste leidmisele bioloogilise mitmekesisuse hüvanguks, premeerides tolmeldajaid kaitsvaid projekte.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960