Autor: Tööstusuudised.ee • 12. august 2022

Laupäevast stardivad Eesti looduse päeva RMK retked

Alates saabuvast nädalavahetusest korraldab RMK nädal aega matkasõpradele retki avastamaks Eestimaa imekaunist loodust. Eesti looduse päeva tähistavad retked aitavad märgata meie ilusat, avastamist väärt loodust nii kaitsealadel kui ka väljapool neid.
Juttselg-kärnkonn ehk kõre, kelle elupaigaga saab Läänemaale Veskijärvele tutvuma minna.
Foto: Riinu Rannap

„Retki on üle 30 ning need viivad osalejaid uudistama väga mitmekülgseid loodusmaastikke liivikutest taastamisel olevate soodeni,“ rääkis RMK juhatuse liige Kristjan Tõnisson.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960