Toidutööstust poob mitu kriisi korraga, kuid enim just energia hinnatõus ja saadavus, räägiti värskes saates "Tööstusuudised eetris".

- Toiduliidu juht Sirje Potisepp, Nõo Lihatööstuse juht Ragnar Loova
- Foto: Foto: Äripäev
Ülikõrge elektri hinnaga päeval, 17. augustil, tehase ajutisest seiskamisest teatanud Nõo Lihatööstuse juht ja saatekülaline Ragnar Loova tunnistas, et ettevõte tegi tänavu teises kvartalis eelarves väga korralikud korrektuurid ja nimetas selle hellitavalt ellujäämiseelarveks.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.