Autor: Põllumajandus.ee • 31. august 2022

Meet Future toob turule seeneniidistiku baasil kanafilee

Seeneniidistiku baasil vegan kanafileed arendav Meet Future kaasab 400 000 eurot, et tuua tooted 2022. aasta lõpus Baltikumi turule. Iduettevõtte tiim on võtnud eesmärgiks koguda vajalik summa septembri ja oktoobri jooksul.
Meet Future tegevjuht Triin Remmelgas usub vegan kanafilee tulevikku.
Foto: Danel Rinaldo

“Tarbijate positiivne tagasiside kanafilee prototüübile ja huvi nii Baltikumi kui ka Kesk-Euroopa jaekettide poolt on andnud kõvasti kindlustunnet, et nõudlus on olemas ja tootearendustiim on teinud head tööd. Nüüd on vaja toode turule tuua,” ütles Meet Future’i kaasasutaja ja tegevjuht Triin Remmelgas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960