Eesti toidu kuu egiidi all toimuvad sündmused on hoo sisse saanud ja selle nädalalõpu ürituste kalender on tihedalt sündmusi täis. Kuhu minna?

- Eelmisel aastal Eesti künnimeistrivõistlustel said pealtvaatajad nautida ka laadamelu ja proovida põnevaid kodumaiseid tooteid - nii ka sel aastal.
- Foto: Sigrid Sõrmus
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus, ütles Eesti toidu kuu sündmusi kommenteerides, et kodumaise toidu väärtustamine aitab mõista Eesti toidukultuuri „Seetõttu on eriti oluline, et me teame oma piirkondlikke pärimustoite ja oskame neid enda igapäevasesse toidumenüüsse integreerida,“ rääkis Sõrmus.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.