Autor: Põllumajandus.ee • 15. september 2022

Nädalavahetusel toimub hoidiste mess ja rahvusvaheline koolinoorte künnimeistrivõistlus

Laupäeval, 17. septembril toimub Olustveres traditsiooniline hoidiste mess ja toidulaat. Kaasa saab elada ka Olustvere põldudel peetavatele rahvusvahelistele koolinoorte künnimeistrivõistlustele, mis toob kokku osalejad kümnest eri riigist.
Künnimeistrivõistlustele antakse start Olustvere lipuväljakul laupäeval kell 8.00.
Foto: Oleg Hartsenko

Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnul on hoidiste messist ligi kahekümne aastaga saanud piirkonna üks suurimaid omataolisi üritusi, mis võõrustab päeva jooksul tuhandeid huvilisi Eesti eri otstest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960