Autor: Põllumajandus.ee • 27. september 2022

Kalanädal tehakse kummardus Ukraina pagulastele ja vabatahtlikele

Kalanädal toimub juba kuuendat aastat järjest ja nagu tavaliselt, tehakse ürituse raames koostööd Eesti peakokkade ühendusega. Iga aasta valitakse välja üks valdkond, kus tegutsejatele valmistatakse kodumaistest kaladest erinevaid roogasid. Tänavu pakutakse kala Ukraina sõjapõgenikele ja neid aitavatele vabatahtlikele.
Kalanädal aitab meil näha erinevaid viise, kuidas on võimalik meie rahvusköögis kala valmistada.
Foto: Andras Kralla

Kalanädala eestvedaja Toomas Armulik arvab, et peaksime Eesti toidu kuul, Eesti kala nädalal, tarbima eestimaist kala. „See on kindlasti kõige värskem ja sellega toetame omi ettevõtjaid,“ põhjendab Armulik oma arvamust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960