Autor: Põllumajandus.ee • 28. september 2022

Kuumastress on lammaste veol suremuse peamine põhjus

3. oktoobril tuleb Eesti Maaülikoolis kaitsmisele doktoritöö, mis keskendub lammaste heaolule. Uurimistöö pakub võimalusi, kuidas vältida elusloomade transportimisel tekkivat majanduslikku kahju.
Oluline on kindlaks teha, kas kehtivad elusloomade veo miinimumstandardid on piisavad.
Foto: Veiko Tõkman

Francesca Carnovale kaitsmisele tulevast doktoritööst „Lammaste heaolu nende transpordil kuumas ja külmas kliimas. Welfare of livestock sheep transport in hot and cold climates" selgub, et lammaste heaolule mõjuvad negatiivselt nii kuuma- kui külmastress.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960