Autor: Põllumajandus.ee • 29. september 2022

Mesilastega tegelevate teadlaste Euroopa ühingu presidendiks valiti maaülikooli teadur

20.-22. septembril toimus Serbia pealinnas Belgradis EurBee9 kongress, mis kujunes maaülikooli pere jaoks positiivseks.
Risto Raimets.

Mesilastega tegelevate teadlaste Euroopa ühing European Association for Bee Research (EurBee) loodi 2002. aastal ja alates 2004. aastast on iga kahe aasta järel korraldatud tippteadlasi kaasavaid kongresse. Enda tegevustesse on hõlmatud ka mitmed mesindusteaduse võrgustikud nagu BEEDOC, STEP ja COLOSS.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960