Autor: Jaan Martin Raik • 29. september 2022

HKScani kontserni juht lahkub ametist, ettevõte vähendas kasumiprognoosi

Soome börsil noteeritud toiduainetööstuse ettevõtte HKScani tegevjuht lahkub ametist ning ettevõtte teatas, et vähendab ka käesoleva aasta finantsprognoose.
HKScan tegutseb ka Eestis näiteks Rakvere ja Talleggi nime all. Pildil Jüris avatud HKScani logistikakeskus.
Foto: Andras Kralla

Soome börsiettevõte teatas täna, et ettevõtte tegevjuht Tero Hemmilä lahkub kohe ametist ja seda nõukogu ning Hemmilä vastastikusel kokkuleppel. Hemmilä asus kontserni juhtima 2019. aasta veebruaris. HKScani nõukogu esimees ütles teates, et praegu on vaja erakorralisi meetmeid, et tõsta ettevõtte põhiäri kasumlikkust ning tugevdada bilanssi kiiresti muutuvas keskkonnas.

Uue juhi otsimine on juba käima pandud ning selle ajani määras nõukogu uueks juhiks Juha Ruohola. Ruhola on ettevõtte juhtkonna liige ning Balti üksuse, Poola ning impordi ning ekspordi valdkonna juht.

Pikemalt saab lugeda Äripäevast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960