Autor: Põllumajandus.ee • 30. september 2022

Selgunud on põllumajanduse tippjuht 2022

Täna, 30. septembril anti Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis toimunud konverentsil „Põllumees kui tippjuht“ kümnendat korda välja põllumajandussektori tippjuhi tiitel, mille pälvis Sadala Agro juhatuse liige Ahti Kalde. Tiitli andis üle maaeluminister Urmas Kruuse.
Ahti Kalde.
Foto: Oleg Hartsenko

Põllumajanduse tippjuht 2022, Ahti Kalde sõnas, et õnnelikud on inimesed, kellel on võimalus end teostada valdkonnas, mis neile tõeliselt meeldib ning temal on õnn ja au olnud nende hulka kuuluda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960