Autor: Põllumajandus.ee • 14. oktoober 2022

Nõo Lihatööstus toetab eesliini töötajaid

Alates 17. oktoobrist saavad kõik meditsiini-, politsei-, pääste-, kaitseväe- ja sotsiaaltöötajad ning õpetajad lasteaiast ülikoolini tänutäheks nende ennastohverdavale tööle Nõo Lihatööstuse esinduspoest 30% soodustust.
Tartu kiirabi õpetas sel nädalal Nõo Lihatööstuse töötajatele, kuidas tuleks abivajajat õigesti elustada.
Foto: Nõo Lihatööstus

„See on tänuavaldus inimestele, kes kannavad igapäevaselt hoolt, et Eesti oleks turvaline ja kaitstud, päästavad elusid ja loovad meie lastele vundamendi tulevikuks,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960