Pariisis algas laupäeval ülemaailmne toidumess SIAL Paris, mis kestab 19. oktoobrini. Kuna 2020. aastal jäi Pariisi mess koroonapandeemia tõttu vahele, on tänavune mess pikalt oodatud kohtumine. Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldas Eesti toidutootjate ühise osalemise messil. Koja kaudu osaleb messil 15 Eesti ettevõtet.

- Saaremaa Delifood OÜ Pariisi messil.
- Foto: EPKK
SIAL Paris tutvustab end kui viiepäevast toidutootjate inspiratsiooniallikat, mis võimaldab avastada toiduainetööstuse trende ja uuendusi. Messi raames toimuvad erinevad üritused, innovatsioonivõistlus ning toodete esitlused, tutvustatakse uusi toidutootmistehnoloogiaid ning toidutootmise start-up'e. SIAL Talks raames räägitakse nii jätkusuutlikust toidutootmisest, digitaliseerimisest, tarbimistrendidest tulevikus kui paljudest muudest toiduga seotud aktuaalsetest teemadest.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
Põllumuldade kaardistamise tulemusena valmivad detailsed mullakaardid aitavad toota efektiivsemalt ning lupjamise ja väetamise kuludelt kokku hoida.