Autor: Põllumajandus.ee • 18. oktoober 2022

Toidujulgeolek vajab lühi- ja pikaajalisi lahendusi

Luksemburgis toimunud põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogus otsiti tasakaalu toidujulgeoleku ja toidutootmise kestlikkuse küsimustes.
Venemaa agressioon on esitanud globaalsele toidujulgeolekule tõsise väljakutse.
Foto: Unsplash

Maaeluminister Urmas Kruuse sõnul peegeldas nõukogu aruteluteemade ring tänaseid toidutootmise väljakutseid. „Venemaa agressioon on esitanud globaalsele toidujulgeolekule tõsise väljakutse läbi sisendite hindade ja kättesaadavuse ning sellest tuleneva turgude ebastabiilsuse,“ räägib Kruuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960