Autor: Põllumajandus.ee • 28. oktoober 2022

Eesti Maaülikooli uueks rektoriks saab loomaarstiteadlane Ülle Jaakma

Täna valis Eesti Maaülikooli valimiskogu ülikoolile uue rektori. Järgmised viis aastat suunab ülikoolielu sigimisbioloogia professor Ülle Jaakma.
Ülle Jaakma rektorivalimistel kõnepuldis.
Foto: Risto Mets

Rektoriks kandideerisid professorid Ülle Jaakma, Paavo Kaimre ja Endla Reintam. Rektori valimiskogu 117 liikmest hääletas teises voorus Jaakma poolt 72 ja Kaimre poolt 45 valijat. Esimeses voorus kogus Jaakma 57, Kaimre 38 ja Reintam 22 häält.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960