Autor: Riina Jussila • 17. november 2022

Saaremaa munamees ostis vana poe ja hakkas seal saia küpsetama

Pealinna tolmu jalgelt pühkinud ja Saaremaal õnnelike kanade paradiisi loonud Tanel Tang on munaärist sammukese kaugemale astunud ja avanud Salme külas vanasse kauplusehoonesse kohviku-pagariäri, kirjutab novembrikuu Sisustaja.
Salme vana COOPi poe ruumides hõljub nüüd hoopis värske piruka aroom.

Saaremaale kolimist nimetab Tanel elu üheks parimaks otsuseks, kuid sealsete tööde ja tegemiste au ta enda kanda võtta ei taha. “Pole midagi tähtsamat ettevõttes kui inimesed. Sest ilma nendeta ma enda visiooni ellu ei suuda viia. Ma olen ikkagi lödipüks,” ütleb ta ausalt.

Sa oled sellest küll rääkinud, kuidas ringiga Saaremaale tagasi jõudsid, kuid korda end, palun.

Tallinna seljataha jätmise ajaks olin saanud väga vaheldusrikka kogemuse. Pärast ülikooli läksin maaeluministeeriumisse peaspetsialistiks, siis ostsin-müüsin vilja, pärast seda olin põllumajanduslikus start-up’is nimega VitalFields ning lõpetasin Jordaania päritolu ettevõtte Eesti esinduse juhina. Olin unistanud tippjuhi kohast terve enda karjääri, sest tahtsin tõestada, et suudan teistest paremini kõike seda teha.

Pikemalt saab lugeda Äripäevast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960