Autor: Põllumajandus.ee • 22. november 2022

PRFoods sai Rootsi tütarettevõtte müügiga kasumisse

PRFoods teenis majandusaasta esimeses kvartalis kaks senti aktsia kohta kasumit, mis suuresti tulenes Rootsi tütarettevõtte müügist.
PRFoodsi tootmine Saaremaal.
Foto: PRFoods

PRFoodsi septembris lõppenud esimese kvartali käive oli 4,6 miljonit eurot ja tootmiskulu 4,1 miljonit eurot. Lisandus 1,1 miljonit eurot tegevuskulu ja 0,17 miljonit bioloogilise vara allahindlust, misjärel ettevõtte ärikahjum oli 817 000 eurot. Et sama kvartali tulupoolele läks ka osa Rootsi tütarettevõtte müügist saadud tulu, 1,7 miljonit eurot, jõudis ettevõte kokkuvõttes siiski 0,87 miljoni euroga kasumisse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960