Autor: Harro Puusild • 25. november 2022

Swedbanki valdkonnajuht: põllumajandussektor saab kindlalt laenu

Panga valmidus pakkuda põllumajandussektorile laene on 10 palli skaalal 10, sest meil on oluliselt raskemas seisus sektoreid, tunnistas Swedbanki põllumajandussektori juht Brit Padjus 24. novembril toimunud konverentsil "Põllumajanduse äriplaan 2023".
Swedbanki põllumajandussektori juht Brit Padjus.
Foto: Oleg Hartsenko

"Valmisolek anda laenu on 10 palli süsteemis 10," vastas Brit Padjus konverentsil publikust tulnud küsimusele. "Meil on oluliselt raskemas seisus sektoreid ja meil ei ole mingit probleemi finantseerida põllumajandussektorit." Padjus rääkis ettekandes, millised on panga finantseerimispõhimõtted põllumajanduses ja milline on hetkel majanduse olukord.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960