Autor: Põllumajandus.ee • 1. detsember 2022

RMK Sagadi metsamuuseumi uus näitus kutsub kulgema metsasele teekonnale

Täna avatakse RMK Sagadi metsamuuseumi uus püsinäitus „Metsane teekond“, kus saab proovile panna nii oma teadmisi Eesti metsadest kui ka lustlikumas laadis metsaeluga tutvust teha.
Metsamehed virtuaalreaalsuse prillides Sagadi metsamuuseumis.
Foto: Jarek Jõepera

Sagadi metsamuuseumi juhi Ain Küti sõnul on eestlaste elu kulgenud ikka metsa toel ning metsa mitmekülgseid kasutusvõimalusi ja tähtsust meie identiteedis avab ka uus näitus. „Mets on meie elutunnetust, igapäevaseid toimetamisi ja ka majanduselu mõjutanud sajandeid. Uuel näitusel heidame küll austava pilgu minevikku, aga vaatame siiski ka palju võimalusi pakkuvasse tulevikku,“ sõnas Kütt, avaldades lootust, et põnevat tegevust leiavad näitusel nii lapsed kui ka täiskasvanud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960