Autor: Põllumajandus.ee • 8. detsember 2022

Eesti mahetooted sisenevad Saksamaa kaubandusse

Saksamaa ühe suurima jaekaupluste keti Rewe äsja avatud poes Durmersheimis tutvustakakse sel nädalal Eesti mahetooteid ja toimub nende pop-up müük. Tegemist on esmakordselt nõnda suure ja mitmekesise väljapanekuga Eesti mahetootjate jaoks Saksamaal.
Organic Estonia korraldatud projektis osales kokku 12 ettevõtet.
Foto: Organic Estonia

Organic Estonia Saksamaa ekspordiprojekti tegevuste raames valiti välja 8 ettevõtte 24 sobilikku toodet Rewe kaupluseketti.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960