Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. detsember 2022

Teraviljafoorum 2022 näitas sektori elujõulisust

Täna, 8. detsembril toimus Rakveres Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja Teraviljafoorum, mis tõi kokku valdkonna põllumehed.
Teraviljafoorum 2022.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Koja juht Roomet Sõrmus lausus päeva avades, et põllumehed võivad olla tänavuse viljahooajaga üldiselt rahul, saagid olid paremad möödunud aastast, targalt vilja müües saadi ka head hinda ning hakkama on saadud ka sõja mõjudest tingitud tootmissisendite hinnatõusuga. Samas tulevikku vaadates valitseb ebakindlus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960