Autor: Sigrid Sõrmus • 14. detsember 2022

Bayer toetab Ukrainat veel 1,3 miljoni euroga

Bayer toetab Ukraina tervishoiusüsteemi ülesehitamist, annetades 1,3 miljonit eurot. Annetus läheb UNITED24-le, mis on peamine heategevuslike annetuste platvorm Ukraina ülesehituseks. Lisaks jätkatakse Ukraina põllumajandussüsteemi ülesehitamist.
Bayeri eesmärk on jätkata järgmisel kümnendil oluliste investeeringute tegemist Ukrainasse – peamiselt Ukraina põllumajandussüsteemi ülesehitamiseks.
Foto: Unsplash

Bayer toetab Ukraina tervishoiusüsteemi ülesehitamist 1,3 miljoni euro suuruse annetusega UNITED24 rahakogumisplatvormile. UNITED24 käivitati 2022. aasta mais Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõi poolt kui peamine platvorm heategevuslike annetuste tegemiseks, et ehitada Ukraina uuesti üles.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960