Autor: Põllumajandus.ee • 20. detsember 2022

Uus taskuhääling keskendub moodsatele Eesti taludele

Eestimaa Talupidajate Keskliidu ja Maaeluministeeriumi koostöös on valminud uus 5-osaline taskuhäälingu sari nimega „Moodne Talu“, kus tuuakse kuulajateni lugusid moodsatest Eesti taludest.
Eestimaa Talupidajate Keskliidu tegevjuhi Kerli Atsi sõnul on tegemist põneva sarjaga, mis toob kuulajateni lood Eesti väiketaludest.

Taluliit on alustanud taskuhäälingu seeriaga „Moodne talu“ eesmärgiga tutvustada põnevaid lugusid laiemalt toidutootjatele ja tarbijatele: põllumajandustootjatele, hobitalunikele, profikokkadele, aga ka kirglikele kodukokkadele, ja kõigile Eesti toidu nautijatele, kes mõjutavad seda, kuidas me praegu toitu toodame, valmistame ja sööme. Moodsa talu seerias tuuakse kuulajateni inspireerivaid lugusid Eesti taludest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960