Autor: Sigrid Sõrmus • 3. jaanuar 2023

Põllumajandusuudiste TOP: 10 loetumat lugu aastal 2022

Uue aasta alguses meenutame läinud aasta kümmet kõige tähelepanuväärsemat artiklit Põllumajandus.ee teemaveebis. Möödunud aastal pakkusid lugejatele palju huvi nii TOPid kui ka persooni- ja kogemuslood, kuid millised neist olid kõige populaarsemad?
Pisut ootuspäraselt jõudis siinse uudisteparemiku ülevaate esikolmikusse ka lugu sellest, millised ettevõtted end 2022. aastal Põllumajandustootjate TOPist ehk edukamate põllumajandustootjate edetabelist leida võisid.
Foto: Oleg Hartsenko

10. koht - Suurpõllumees Tõnu Post: elame üle, küll tuleb ka paremaid aegu

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960