Autor: Marge Ugezene • 11. jaanuar 2023

PRIA hinnaalandus pärast kaotusi kohtus: amet kollitab Artur Talvikut nüüd mõnesaja euroga edasi

Endine poliitik Artur Talvik seljatas enda meelest ringkonnakohtus juba lõplikult temalt nelja aasta jagu toetusraha tagasi nõudnud PRIA, kuniks sai aasta algul ametilt üllatava kirja nõude hinnaalandusega.
"Selle asjaga on vist ühel pool," arvas Artur Talvik eelmisel aastal pärast viimast kohtuotsust, mis andis õiguse talle. Läks teisiti.
Foto: Liis Treimann

Kui varem nõudis PRIA Talvikult 3500 eurot, siis praegu tahab amet temalt tagasi saada 700 eurot.

„See on nii tüütu ja õudne. Nad ei jäta jonni ja raiskavad nii palju majasisest ressurssi selle jama peale. Nagu põhimõtteliselt tahaks Talvikule käru keerata või ongi neil selline üldine printsiip,“ on ta hämmingus.

Pikemalt saab lugeda Äripäevast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960