Autor: Põllumajandus.ee • 13. jaanuar 2023

Riigimetsast toodi jõulupühadeks üle 8000 kuuse

Möödunud pühade ajal toodi riigimetsast 8313 jõulukuuske, suur huvi oli jõulupuude vastu ka siinsetel ukrainlastel.
Tänavu raskendasid kuusepuu metsast toomist keerulised ilmaolud Birgiti lumetormist jäävihmani. Pildil trotsibki RMK peametsaülem Andres Sepp tormi, otsimaks sobivaimat jõulupuud.
Foto: Igor Tee

„Oleme rõõmsad, et ka paljud Eestis turvalise pelgupaiga leidnud Ukraina põgenikud avastasid võimaluse tuua endale jõulukuusk riigimetsast. Seda kinnitab suur hulk ukrainlaste tehtud telefonikõnesid RMK kuusekese abinumbrile, kuhu esitati täpsustavaid küsimusi, kust ja millist kuuske tohib tuua,“ rääkis RMK peametsaülem Andres Sepp.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960