Autor: Põllumajandus.ee • 17. jaanuar 2023

Keskkonnakomisjon arutas jahindusega seotud küsimusi

Riigikogu keskkonnakomisjon arutas oma tänasel istungil keskkonnaseadustiku üldosa seaduse ja teiste seaduste muutmise raames koos asjaomaste asutuste ja organisatsioonide esindajatega jahindusega seotud küsimusi, mis olid esitatud eelnõule muudatusettepanekutena.
Muudetakse keskkonnaseadustiku üldosa seadust, atmosfääriõhu kaitse seadust, jahiseadust, jäätmeseadust, keskkonnatasude seadust, keskkonnavastutuse seadust, maapõueseadust, tööstusheite seadust ja veeseadust.
Foto: Indrek Susi

Keskkonnakomisjoni esimees Andres Metsoja selgitas, et eelnõuga korrastatakse üldiselt keskkonnakasutust reguleerivate keskkonnakaitselubade süsteemi. Muudetakse keskkonnaseadustiku üldosa seadust, atmosfääriõhu kaitse seadust, jahiseadust, jäätmeseadust, keskkonnatasude seadust, keskkonnavastutuse seadust, maapõueseadust, tööstusheite seadust ja veeseadust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960