Autor: Põllumajandus.ee • 1. veebruar 2023

Algab konkurss RMK metsamajanduse valdkonna juhatuse liikme ametikohale

Seoses praeguse juhatuse liikme Tavo Uuetalu ametiaja lõppemisega kuulutab RMK välja konkursi metsamajanduse valdkonna juhatuse liikme ametikohale. Konkursi korraldab Fontes, kandideerida saab kuni 21.02.2023.
Riigimets Raplamaal.
Foto: Andras Kralla

Kandidaatidele esitatavate ootuste ja nõudmistega saab täpsemalt tutvuda töökuulutuses SIIN.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960