Autor: Kristjan Kurg • 14. veebruar 2023

Luhtunud piimatööstuse suurtehingut saadab segadus: Estover tahab Saaremaa Piimatööstust ikkagi endale

Estoveri esimene entusiastlikult alanud katse osta Saaremaa Piimatööstus luhtus, kuid suurtehingut pole veel maha maetud. Samas pole osapooled tehingu lõpetamise põhjustes ning selle jätkamises veel päris ühel meelel.
Saaremaa Piimaühistu nõukogu esimees Tõnu Post on praegu veel ettevaatlik Estoveri plaani osas Saaremaa Piimatööstus ikkagi ära osta.
Foto: Liis Treimann

Sügisel rääkisid nii Estoveri omanik ja juhatuse liige Ago Teder kui ka Saaremaa Piimatööstust omava Saaremaa Piimaühistu nõukogu esimees Tõnu Post, et koondumine on igati kasulik mõlemale osapoolele. Eelmisel nädalal teatas aga konkurentsiamet, et Estover on koondumisest loobunud ning amet lõpetab tehingu hindamise.

Samas näib, et osapooled pole senini selgeks rääkinud, miks asi ikkagi katki jäi. “Mõistlikum on ikkagi küsida ostja käest. Tema loobus ja temal on ilmselt oma põhjused, miks ta seda tegi,” sõnas Post.

Pikemalt loe Äripäevast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960