Autor: Põllumajandus.ee • 13. veebruar 2023

Nõo Lihatööstus avas Tartu Turul uue kontseptsiooniga esindusleti

Nõo Lihatööstus avas jaanuaris Tartu turuhoones uue kontseptsiooniga müügileti, kus pakutakse poetoodete kõrval erihinnaga mittestandartseid lihatooteid.
Nõo Lihatööstuse uue kontseptsiooniga müügilett Tartu turuhoones.
Foto: Lauri Kulpsoo

„Toiduainete eripakkumised lähevad praegusel ajal inimestele väga korda. Juba esimestel nädalatel kasvas leti külastajate arv kolmandiku võrra,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. Ettevõte pakub nüüd iga päev Tartu turuhoones oma tavapärase tootevaliku kõrval erinevaid mittestandartseid lihatooteid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960