Autor: Põllumajandus.ee • 14. veebruar 2023

Maaülikooli mullateadlased osalesid hooghännaliste globaalse leviku hindamises

Mainekas teadusajakirjas Nature Communications ilmus artikkel „Globally invariant metabolism but density-diversity mismatch in springtails,“ mille koostamisse panustasid ka Eesti Maaülikooli teadlased.
Hooghännaline.
Foto: Kaarel Sammet

Artikli üks autoritest oli Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi mullateaduse õppetooli teadur Annely Kuu, artikli ilmumisse andis panuse ka emeriitprofessor Mari Ivask.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960