• 28.02.23, 12:08

Maaeluministeerium pikendab toidupiirkonna konkursi tähtaega

Maaeluministeerium pikendas tähtaega 2023. aasta toidupiirkonna tiitlile kandideerimiseks ning ootab avaldusi 21. märtsini.
Maaeluministeerium pikendab toidupiirkonna konkursi tähtaega
  • Foto: eestitoit.ee
Aasta toidupiirkonna konkurss annab piirkonna esindajatele võimaluse mõelda läbi kohaliku toidukultuuri eripärad ning kavandada kohalikel maitsetel põhinevate ürituste programm terveks aastaks. Maaeluminister Urmas Kruuse leiab, et edu võti seisneb põhjalikus ettevalmistuses, mille tulemus on läbimõeldud ja maitseüllatusi pakkuv ürituste programm.

Seotud lood

Uudised
  • 02.02.23, 14:04
Maaeluministeerium ootab 2023. aasta toidupiirkonna kandidaate
Kandidaate saab esitada veebruari lõpuni, 2023. aasta toidupiirkonna tiitel antakse üle maikuus. Toidupiirkonna valimise eesmärk on tõsta esile erinevate paikkondade omanäolist toidukultuuri.
Uudised
  • 21.07.22, 13:21
Avatud talude päev saab avalöögi sel laupäeval Viljandimaal
Tänavuse avatud talude päeva avaüritus toimub laupäeval, 23. juulil kell 12 Viljandimaal Pajumäe talus. Mahepiimandusega tegelevas talus saab tutvuda meierei ning erinevate põllumasinatega, nautida kohalikku toitu ja maahõngulist meelelahutust ning kuulata lõõtsamuusikat.
Uudised
  • 16.05.22, 15:52
Galerii: Järvamaa maitsete aasta üllatab pokteilidega
14. mail kuulutati pidulikult välja Järvamaa maitsete aasta. Uue algatusena plaanitakse korraldada põnevate piimakokteilide ehk pokteilide retseptide väljamõtlemise ja valmistamise võistlus.
Uudised
  • 10.05.22, 14:36
Hiidkahvel rändab Järvamaale
Laupäeva, 14. mai keskpäeval toimub Järvamaa maitsete aasta avaüritus, kus Maaeluministeerium annab Järvamaale üle sümboolse hiidkahvli, tähistamaks maakonna nimetamist aasta toidupiirkonnaks.
  • ST
Sisuturundus
  • 22.11.24, 15:47
Corteva Agriscience Inatreq™ Active on Eestis turule lubatud
Eesti põllumehed saavad uue ülitõhusa teravilja fungitsiidi, milles sisaldub tipptasemel Inatreq™ active toimeaine – keemia, mis põhineb looduslikult esinevatel mullabakteritel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele