Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. märts 2023

eAgronomi juht Forbesi edetabelis

USA majandusajakiri Forbes nomineeris ja valis eAgronomi tegevjuhi ja asutaja Robin Saluoksa „30 alla 30“ pingeritta - tunnustus saabus Euroopa finantssektori noorte ettevõtjate kategoorias!
USA majandusajakiri Forbes nomineeris ja valis eAgronomi tegevjuhi ja asutaja Robin Saluoksa „30 alla 30“ pingeritta.
Foto: Forbes

Forbes toob välja, et Robin Saluoks kasvas üles Eestis põllumajandustootjate peres. “Tema idufirma eAgronom on kogunud 12 miljonit dollarit, et luua tarkvara, mis võimaldab põllumeestel hallata oma süsiniku jalajälge ning teenida, kaubelda ja vahetada väärtuslikke süsinikdioksiidi krediite, et parandada oma talude jätkusuutlikkust ja teenida süsinikdioksiidi ühikutest lisatulu. Selleks lõid nad digitaalse märgi, et lisada süsinikdioksiidi turgudele läbipaistvust ja likviidsust,” kirjutavad nad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960