Autor: Põllumajandus.ee • 17. märts 2023

Ühistegevuse konverentsil räägitakse sellest, kui oluline on usaldus maaelu edendamisel

Täna, 17. märtsil on Eesti Maaülikoolis konverents "Usalduslikud suhted majanduses ja ühiskonnas: missugust kasu toovad ühistud". Konverentsil otsitakse vastust küsimusele, mida on tarvis usalduse tekkeks.
Ühistegevus kui sild.
Foto: Pixabay

Konverentsi korraldaja, Eesti Maaülikooli maamajandusökonoomika professori Rando Värniku sõnul on usalduse teema saavutanud viimastel aastatel ühiskonda raputanud sündmuste taustal väga olulise tähenduse. „Näeme usaldamatust nii Nursipalu, taastuvenergialahenduste, metsanduse arengukava kui ka hiljutises hoiu-laenuühistute järelevalve diskussioonis. Siin võib põhjus olla puudulikus kommunikatsioonis, otsuste läbipaistmatuses või andmete ning teaduspõhisuse puudumises. Samas on meil ka väga häid näiteid usaldusest ja koostööst, millest on kasvanud välja tugevad majandusüksused, seejuures ühistud,“ tõdes ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960