Autor: Põllumajandus.ee • 24. märts 2023

Väliskülalised tulid maaülikooli õppima ühistute juhtimise parimaid praktikaid

13. märtsil algas Eesti Maaülikooli linnakus Erasmus+ projekti "Good Governance Practices in Agricultural Cooperatives – GGPAC" raames koolitus, mille viisid läbi maamajanduse ökonoomika õppetooli töötajad professor Rando Värnik ja nooremteadur Taavi Kiisk.
Tartusse saabus 40 põllumajandusühistutega seotud isikut Kreekast, Prantsusmaalt ja Rumeeniast.
Foto: Eesti Maaülikool

Tartusse saabus 40 põllumajandusühistutega seotud isikut Kreekast, Prantsusmaalt ja Rumeeniast, kes külastasid lisaks linnaku õppehoonetele Polli aiandusuuringute keskust ning erinevaid Lääne-Virumaa ja Tartumaa põllumajandusühistuid ja -ettevõtteid.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105