Autor: Põllumajandus.ee • 27. märts 2023

Nõo Lihatööstuse juht: tervislik toit tuleb muuta koolilastele meelepärasemaks

Nõo Lihatööstus otsib koostöös Eesti Koolitoidu Liiduga lahendusi, et koolilaste ja -noorte menüü oleks senisest mitmekesisem ja tasakaalustatud.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Foto: Nõo Lihatööstus

Tervise Arengu Instituut (TAI) andmetel on 30% algklasside õpilastest ülemäärase kehakaaluga. TAI uuringu järgi tarbis iga teine laps igapäevaselt energiarikkaid tooteid nagu näiteks maiustused, saiakesed, magusad ja soolased näksid ning magustatud joogid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960