Autor: Toomas Kelt • 25. jaanuar 2023

Simmo Kruustük: lihatööstused kasumisse ei jõua

Kodumaine tarbija on muutunud hinnatundlikuks, nendib Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük vastuses Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitlusele. Lähitulevikuks ennustab Kruustük lihatööstuste jätkuvat konsolideerumist, mis algas juba eelmisel aastal.
Simmo Kruustük on kindel, et praegusest kriisist aitab lihatööstusi välja efektiivsus.
Foto: Vallo Kruuser/Nõo Lihatööstus

Kruustük lisab, et tugeva hoobi meie tööstussektorile on andnud valituse otsus mitte toetada kodumaist tööstust energiahindade tõusuga hakkamasaamisel. Kui aga lähiriigid oma kodumaist tööstust toetvad, väheneb meie ekspordivõime. Lõppkokkuvõttes kannatame kõik, lisab ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960