Autor: Kaarel Kallion, Scandagra Eesti agronoom-nõustaja • 3. aprill 2023

Mida uut toob 2023. aasta taimekasvatushooaeg?

Talv on taandumas ja näha on esimest pilti talikultuuride talvitumisest. Scandagra Eesti agronoom-nõustaja Kaarel Kallion toob lugejateni olulisemad tähelepanekud peagi algavast taimekasvatushooajast.
Sügisel tärganud murunurmikas, kevad 2023
Foto: Scandagra Eesti

Üle Eesti võib öelda, et esmapilgul on talvitumine olnud hea, kuid Lõuna-Eestis võib kohata nii talirapsi, kui ka taliteravilja põlde, mis on külma või paksu lumikatte tõttu saanud tugevamalt kahjustada, kuid üleüldine talvitumine Eestis on antud aastal pigem hea.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960