Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. aprill 2023

2022. aastal suleti Austrias 1450 mahefarmi

Austria mahekontrolliorganisatsioonide katusorganisatsioon annab teada, et aastal 2022 lõpetas 1450 mahefarmi oma tegevuse. Aastaga on uusi mahetootjaid juurde tulnud kokku ligi 850 ettevõtet, mis tähendab, et 2023. aasta alguses on miinuses 700 ettevõtet, selgitavad kontrolliasutuse pressiesindajad.
2022. aastal suleti Austrias 1450 mahefarmi.
Foto: Pixabay

"2022. aastal lõpetas 1450 Austria mahepõllumajandusettevõtet mahepõllumajanduse ja ütles üles kontrollilepingu oma kontrolliorganisatsiooniga," ütles Austria mahekontrolliorganisatsioonide katusorganisatsiooni Interessengemeinschaft der Bio-Kontrollstellen Österreichs (IG) pressiesindaja Wolfgang Pirklhuber.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960