Autor: Põllumajandus.ee • 11. aprill 2023

Suri Eesti toidutööstuse tippjuht Vladimir Sapožnin

Eile, 10. aprillil lahkus meie hulgast pärast pikka ja rasket haigust Eesti toiduainetööstuse pikaaegne tippjuht Vladimir Sapožnin, kes hiljuti tähistas 30. aasta möödumist selles valdkonnas. Alles veebruaris sai ta Maaeluministeeriumi hõbedase teenetemärgi pikaajalise ja pühendunud panuse eest kodumaise toidutööstuse edendamisel.
Vladimir Sapožnin
Foto: EGGO

Vladimir Sapožnin oli 2017. aastast Eesti suurima kodumaise munatööstuse Dava Foods Estonia AS juhatuse esimees. Tippjuhina osales ta 30 aasta jooksul Eesti toidusektori üles ehitamises, tehes seda jäägitu pühendumuse, töökuse ja eeskujuga Coca-Colas, Saku Õlletehases, Fazeris, Tallinna Külmhoones, NP Foods grupis ja Allied Domesq Spirit & Wine’s.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960