Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. aprill 2023

Veiko Pak: ausus toob ka austuse

Kadarbiku Köögivili OÜ tegevjuht, Aasta põllumehe tiitlit kandev Veiko Pak on pettunud poiitikute julguses öelda asju välja, olla vajadusel ka ebapopulaarsed aga ausad – ausus toob ka austuse. Nii kommenteerib köögiviljakasvataja valitsuse otsust tõsta makse – kuskilt peab ju raha riigikassasse tulema on arusaadav, kuidas seda aga tehakse, on hetkel küsitav.
Kadarbiku Köögivili OÜ juht Veiko Pak
Foto: Andras Kralla/Äripäev

“Halb, et olukord selline on ja poliitikud ei julge kohe infot jagada olukorrast, mis valitseb riigi rahakotis. Uue valitsuse plaan käibemaksu tõsta, tuli ka mulle halva uudisena. Olime ju oma soovides olnud just vastupidisel ootusel,” sõnas Pak.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960