Autor: Põllumajandus.ee • 13. aprill 2023

Saaremaa Piimatööstuse uus juht tuleb saarelt

Sel töönädalal vahetus Saaremaa Piimatööstuse juht – uueks juhiks sai kohalik Saaremaa ettevõtja Villi Pihl, keda saarlased teavad kui SPA- ja hotellisektoris tegutsevat ärimeest. Senise juhatuse esimehe Valdis Noppeli leping lõppes ja nõukogu seda enam edasi ei pikendanud.
Saaremaa Piimatööstuse uus juht Villi Pihl.
Foto: Eiko Kink

Saaremaa Piimatööstuse nõukogu esimees Tõnu Post ütles uudist kommenteerides, et eesmärgiks on tööstuse pool senisest turbulentsist välja saada ja edasi minna. Kindlasti mõjutas juhi vahetust ka asjaolu, et ettevõtte liitumisplaanid Estover Piimatööstusega jooksid eelmise aasta lõpul liiva. Kuigi Pihl tuleb turismisektorist ja toidutööstuse kogemust tal pole, on meestel üksmeel edasiste tegevuste suhtes. „Eks kindlasti tuleb ettevõtte struktuuris mõningaid muutusi, aga laseme enne uuel juhil ennast paika sättida ja ise oma meeskonna moodustada,“ jättis Post vastuse lahtiseks, kas ja mil määral uus juht ettevõtet reorganiseerima hakkab.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960