Autor: Põllumajandus.ee • 14. aprill 2023

Reservteenistuse erand põllumajandustootjatele

Põllumehed on pöördunud Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) poole murega, et kevadisel ajal toimuvad Eesti Kaitseväe reservkogunemised võtavad ära põllumehed, keda on kiirel hooajal põllul väga vaja.
Riigi kaitsmisesse saab igaüks panustada ka läbi Kaitseliidu.
Foto: Andres Haabu

EPKK uuris Kaitseväest, kas põllumajandustootjatel on võimalik kuidagi reservkogunemistest vabastust saada, et jätkata toidu tootmisega. Kuna praegusel ajal ei ole lisa abikäsi tulemas ka Ukrainast, siis on eriti oluline, et Eesti tootjad saaksid oma tööga jätkata, et oleks tagatud toiduga varustatus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960