Autor: Kristjan Kurg • 19. aprill 2023

Tuntud mahlatootja läks pankrotti

Mahlatootja Largo raskused päädisid eelmisel reedel pankroti väljakuulutamisega. Ettevõtte allakäik sai alguse juba mitme aasta eest.
Pika ajalooga Largo mahlu enam poelettidelt ei leia.
Foto: Liis Treimann

Largo endine juhatuse liige Asso Laido ei osanud öelda, mis seisu ettevõte lõpuks jäi. “Ei oska öelda, ei ole meie oma,” oli ta napisõnaline. Jaanuari keskpaigas liikus Largo Thule Capitali alt ettevõtete likvideerimisega tegeleva Likvideerimisteenused OÜ kätte. Laido on Thule Capitali juhatuse liige.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960