Autor: Indrek Lepik • 20. aprill 2023

Eesti põllumehed mures: odav Ukraina vili sunnib tootmist koomale tõmbama

Teravilja hind on Ukraina impordi tõttu langenud. Poola ja Ungari keelasid nädalavahetusel Ukraina vilja impordi sootuks, Eesti põllumehed on aga pidanud tootmist vähendama.
Eesti põllumehed mures: odav Ukraina vili sunnib tootmist koomale tõmbama
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

“See on legend, et Euroopat kasutatakse transiidiks. Eesti lehmad ja sead söövad ka seda Ukraina vilja. Miks peaksidki nad kallist sööta sööma,” küsib teraviljakasvatusega tegeleva Kerseli OÜ juhatuse liige Raul Pärendson.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960