Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. aprill 2023

Taure messinaelaks on traktor VALTRA Q 305

Taure on Maamessil uue traktoriga VALTRA Q 305, tegu on Valtra viienda põlvkonna täiesti uue seeriaga, mis asetub oma võimsusklassi poolest seniste T- ja S-seeriate vahele.
Q-seeria on äärmiselt kvaliteetne traktor.
Foto: Jari Kivela Pixoi Ltd

Soomes Valtra inseneride poolt projekteeritud, konstrueeritud ja Suolahti tehases toodetud Q-seeria on ideaalne traktor eelkõige suuremat sorti erinevates valdkondades tegutsevale põllufirmale, kus eeldatakse traktorilt korralikku jõudlust, integreeritud nutikat tehnoloogiat ja võimsust vahemikus 230–305 hj.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960