Autor: Põllumajandus.ee • 21. aprill 2023

Bayer investeerib seemnete tootmise tehasesse Ukrainas 60 miljonit eurot

Bayer teatas, et alates 2023. aastast investeeritakse maisiseemnete tootmise tehasesse Ukrainas Pochuikys kokku 60 miljonit eurot. Sellega rõhutab bioteaduste ettevõte oma pühendumust Ukrainale ja tugevdab oma Crop Science’i tegevust riigis, aidates kaasa majanduse taastamisele.
Bayer investeerib seemnete tootmise tehasesse Ukrainas 60 miljonit eurot.
Foto: Bayer

Kõnealune investeering hõlmab uut seemnekuivatit, kaasaegseid põllumajandusseadmeid, ladustamisrajatisi ja kahe pommivarjendi ehitamist, et tagada ohutus nendele Ukraina kolleegidele, kes töötavad tehases ja on seda investeerimisprojekti väga rasketes tingimustes ellu viinud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960